butor.info.hu | design.info.hu | lakberendezes.info.hu | szek.info.hu | konferenciaberendezes.hu | targyalok.hu
 
 

Aline-akció az Europa Designtól


A 2006-os RedDot Design Awardon a Wilkhahn-bútorgyár Aline nevű széke nyerte el a legjobbnak járó elismerést termékdesign/irodabútor kategóriában.

Szeretné, ha irodájában, tárgyalótermében vagy épp otthonában Ön is RedDot-díjas alkotással fogadhatná vendégeit? A német bútorgyártó cég terméke nem pusztán egy szék: stílus, letisztult forma és kényelem egy testben. Elérkezett az idő, élje át Ön is, amit az Aline nyújt!

Az Europa Design jóvoltából most nagykereskedelmi áron juthat hozzá a designvilág Oscar-díjasához!

Aki Aline-székekre ülteti le üzleti partnereit, már nem veszíthet...


Bővebben a termékrőlFigueras - Delta

A Delta egy speciális kialakítású, innovatív szék, felbillenthető ülőlapjának köszönhetően még a több száz fős konferenciákon sem kell többet tartanunk a kényelmetlen előrehaladástól. <bővebben>

Hermann Miller - Mirra

Úgy tűnik, a Herman Millernél nem tudnak tévedni: Aeron nevű technikai csodájuk után megérkezett a Mirra... Havi ajánlatunk keretében most kedvezményes áron juthat hozzá az esztétikum és az ergonómia új képviselőjéhez! <bővebben>

 

 

 

 

Patt hangelnyelő falburkolatok

Wilkhahn - Solis F

A Wilkhahn felsőkategóriás karosszéke mindenkit meghódít, aki csak egy pillantást vet rá. Kényelem, exkluzivitás és precíz ergonómia az asztalunk előtt. Ha most rendeli meg tőlünk, óriási kedvezményt biztosítunk! Csak egy karnyújtásnyira.


<bővebben>


Engelbrecht - Chairik

Különcöknek, igényeseknek, bohókásoknak, változatosságot kedvelőknek, praktikumra vágyóknak... A Chairikban minden ember megtalálhatja az egyéniségéhez leginkább illő darabot. Havi akciónk ideje alatt kedvezményesen juthat hozzá az Engelbrecht egyedi alkotásaihoz!

BővebbenFritz Hansen - Series 7

Az 1955-ben, Arne Jacobsen által tervezett 7-es széria a Fritz Hansen-kollekció zászlóshajója.

"Végre egy olyan szék Jacobsentől, amelynek négy lába és opcionálisan karfája van" - írta a sajtó 1955-ben.

A többféleképpen felhasználható szék rengeteg variációban kapható, többek közt görgőkkel és kisszekrénnyel a kiegészítők számára. A vékony vázat 9 réteg furnér és 2 réteg gyapjúszövet alkotja, fényesen csillogó, krómozott felületű lábakon áll. Több típusa van: sima, irodai szék, bárszék, gyermekszék vagy recepciós pulthoz való szék. Esztétikus látványt nyújt bármelyik tárgyalóhelyiségben.

Az új bárszék ülőmagassága 76 cm, teljes magassága 98 cm, míg a recepciós pulthoz kialakított változat 64 cm, illetve 110 cm.

A rengeteg színből lehet lakkozott, lazúrozott vagy akár fa furnérozásssal is választani. 7 magasfényű szín adja a szék megkülönböztető és egyedi kifejezőerejét. A hozzáadott komfortból sincs hiány, lehet kérni bőr vagy szövet kárpitozást is különböző változatokban.


Lehetséges színek: fekete, mélykék, indigó, sötétszürke, gyöngyház, selyemfényű, elefántcsont, fehér, petróleum, türkizkék, hideg kék, citromsárga, lime, napsárga, piros, rózsaszín, sötétvörös, ezüst.
Magasfényű: fekete, gyöngyház, fehér, zöld, narancs, vörös, sötétszürke.
Fa: cseresznye, juhar, kőris, bükk, sötét tölgy.
Varrott bőr: fehér, fekete, sötétbarna, világosbarna, bordó.Néhány szó Arne Jacobsenről (1902 - 1971)

Jacobsen 1934 óta működik együtt a Fritz Hansen-céggel, bár a nagy áttörés 1952-ben történt a Hangya-székkel. Ezt követte a 3107-es széria 1955-ben; ezzel írta be a saját és Fritz Hansen nevét a bútortörténetbe.

Arne Jacobsen kiemelkedően termékeny elme volt mind építész, mind designer szempontból. Az ötvenes évek végén ő tervezte meg a koppenhágai Royal Hotelt, és ebbe a projectbe a Tojást, a Swant, a Swan-szófát és a 3300-as szériát.
Bár épületei nem híresültek el annyira, bútorai és egyéb designmunkái nemzetközi hírnévhez jutatták.

Aeron - Csúcsteljesítmény az irodánkban

A Herman Miller újabb nagy dobással örvendezteti meg a kényelem és az egészséges élet híveit: Aeron nevű székük valósággal berobbant a piacra. Nálunk most akciósan juthat hozzá a neves bútorgyártó cég termékéhez!

Bővebben