butor.info.hu | design.info.hu | lakberendezes.info.hu | szek.info.hu | konferenciaberendezes.hu | targyalok.hu
 
 

Aeron - Csúcsteljesítmény az irodánkban

Az Aeron az egyedi küllem és a precíz vonalvezetés új képviselője. Természetes módon alkalmazkodik az ember alkatához és testtartásához, megtámasztja a testet akár egy egész napon át, bármilyen mozgást végzünk. Az ötletes design a páratlan ergonómiával karöltve a legmagasabb szintű komfortérzetet nyújtja. A stílust sokan próbálják lemásolni, mindhiába.Az Aeron hosszú távon is kényelmes marad. Ezt teljes állíthatósággal, háromféle méretben, mesteri rugózással (Kinemat szinkronmechanika) érték el.

Az Aeron kulcsszava az ergonomikus megtámasztás. Ez az új generációs áttörés a székek területén egy övszerű támasztékkal segíti a természetes deréktáji megtámasztást, hogy tartásunk egészséges maradjon.Mindhárom székméret esetében a magas és széles háttámla gondoskodik a gerinc tehermentesítéséről. A széles, puha karfák enyhén előre lejtenek, csakúgy mint a szék ülőlapja: ennek az eljárásnak köszönhetően a comb hátsó és alsó része kevésbé van nyomás alatt, így nincs befolyással a vérkeringésre.

A háttámla egy kifeszített Pellicle-háló, amin a levegő könnyedén áthatol, megfelelő szellőzést és frissességet biztosítva a székben ülő embernek. A szék küllemében klasszikus és modern hatások egyaránt keverednek, ettől lesz olyan egyedi a megjelenése.

Az Aeron alkalmas számítógéphez kötött munkához, általános irodai tevékenységek és tárgyalások lebonyolításához.