butor.info.hu | design.info.hu | lakberendezes.info.hu | szek.info.hu | konferenciaberendezes.hu | targyalok.hu
 
 

Patt hangelnyelő falburkolatokAz olasz Fantoni-csoport legújabb fejlesztése a topakustik, stillwall és 60x60 system elnevezésű hangelnyelő burkolatok: 3 rendszer, amivel különlegessé, még szebbé teheti irodáját. 3 rendszer - amiben a legmagasabb minőségű anyagok esztétikusan párosulnak a hangszigetelő technológiával - egy egész falnyi elegancia.

   Topakustik a "piacon" kapható egyik leghatékonyabb - az újításokat is tökéletesen alkalmazó - rendszer. Egy hangszigetelő szalagból áll, amit használhatunk mennyezetre, falra, akár beépített válaszfalakra is. Csúcs technológiájú és elegáns. Kapható 4 különböző perforációban, 4-féle (fehér, juhar, bükk és ezüst) melaminált végződéssel.

   Stillwall egy innovatív elemes panel-rendszer, ami forradalmasítja a praktikusságról alkotott eddigi elképzeléseinket. Bármilyen térben megállja a helyét: akár egy jig-saw puzzle, kirakhatjuk belőle álmaink irodáját, ami nemcsak hangmentes, de vizuálisan is modern és elegáns.

   60x60 system egy presztizs álmennyezet, amit sokoldalúan alkalmazhatunk bármilyen struktúrához. A rendszer panelek (egyedi, szögletes, 592x592 mm-es)elrendezése tág lehetőséget, számtalan kombinációt kínál felhasználóinak.

   


A patt rendszerekről bővebb információkért, kérdéseivel keresse kollégáinkat! Örömmel állunk rendelkezésére!